Thursday, January 11, 2007

Jotain valmista

Ta-daa!! Tässä se on, kauan tekeillä (lue syksystä asti) ollut villatakki Novitan syksyn lehdestä. Mitään muutoksia en malliin tehnyt. Näin jälkeenpäin ajatellen takki voisi olla hieman pidempi, mutta menee se tuollaisenakin. Lankaa, Novitan petroolia Woolia, meni noin 350g mikä on 50g vähemmän kuin ohjeessa sanottiin S-kokoiseen neuletakkiin menevän. Puikot olivat 4mm kokoiset. Napit löytyivät jälleen kerran Stockmannilta.
Kuva on varsin surkea, mutta näillä säillä mahdollisuudet luonnonvalossa kuvaamiset ovat olemattomat. Jouduin siis turvautumaan vanhaan kikkaan; valkoinen villapeitto sängyn päälle ja räps, tässä tulos.

Ihme ja kumma, mutta kaikki vanhat pitkään marinoitumassa olleet työt ovat taas alkaneet kiinnostaa. Uudessa MODAssa oli vaikka mitä ihanaa, mutta päätin etten osta yhtään lankaa ennen kuin vähintään kolme "vanhaa" työtä on valmiina. Nyt on sitten yksi villatakki ja puuvillaneulepaita odottelemassa valmistumista.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hieno villatakki! Minulla on ihan sama pian valmiina, tänään saan sen pingotukseen ja sitten vielä viimeistelyt. Joitain muutoksia kyllä tein.

1/11/2007 7:10 PM  

Post a Comment

<< Home